Sparrow Ledikant Birch Oeuf

€780,00
In backorder
Dit ledikantje is prachtig in zijn eenvoud. Met 3 verschillende hoogtes voor het matras en de mogelijkheid om het bed om te bouwen naar een peuterbed, kan je een tijd vooruit met dit bed. Ook leuk te combineren met andere items ook de Sparrow serie.
Levertijd: Op afspraak

De Sparrow Ledikant van Oeuf, wat een pracht exemplaar!
Simpel maar elegant.

Dit prachtige ontwerp staat mooi in elke kinderkamer. Het strakke design geeft dit babybed een rustig uiterlijk en de smalle spijlen geven een luchtige uitstraling. Met mooie accessoires maak je met deze Sparrow Crib een slaapplek voor jouw mini geheel in stijl.

Het matras kan op 3 verschillende hoogtes worden geplaatst en met de handige uitbreidingsset kan van dit ledikant een peuterbed worden gemaakt. Je peuter kan zo zelf het bed in en uit klimmen, maar zal `s nachts het bed niet uit rollen. Bestel de uitbreidingsset voor de Sparrow ledikant mee tijdens het bestellen.

Het bed wordt in delen geleverd en moet dus nog zelf in elkaar gezet worden. Dit is gemakkelijk zelf te doen, maar het is ook een mogelijkheid dat wij dit voor je doen. Kies dan voor de montage optie bij het bestellen.

Afmetingen Sparrow babybed
Afmetingen Sparrow ledikant

Het matras
In dit bed past een matras van 140cm x 70cm.
Een matras kan worden meebesteld in het bestelproces.

Bambou mattress 70x140 cm
Fabric : 40% bamboo 60% polyester, Padding 100% polyester

De Sparrow Ledikant van Oeuf is ook te krijgen in "White" en "Walnut

 

 

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen