Verzenden & retourneren

LET OP! Om contactmomenten te beperken wordt er minder vaak verzonden. Boven aan de site staat aangegeven wanneer het volgende verzendmoment is.

Een product eerder nodig? Neem contact met ons op. 

Houdt rekening met vertragingen van PostNL. 


Verzenden
 
Levertijd
Producten die op voorraad zijn worden doordeweeks binnen 24u verzonden.
Vaak heb je het pakket dan binnen 1 a 2 werkdagen in huis.
In het weekend wordt niet verzonden, en bestellingen in het weekend gedaan zullen op maandag worden verzonden.
 
Haast bij je bestelling? Stuur ons zo snel mogelijk een mail of app, vaak kunnen wij je dan nog wel helpen.
 
Verzendkosten
Verzending in Nederland kost €3,00 voor alle bestellingen onder de €50,00.
Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden.
 
Belgie & Duitsland
Verzending in België & Duitsland kost €6,00.
Bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden.
 
Worldwide shipping available
Please contact us for more information.
 
Verpakking
Wij verpakken de bestellingen altijd zo veilig mogelijk in zo veel mogelijk gerecycled materiaal. Daarom kan je plastic en andere opvullingen terug vinden in het pakket. 
Ook dozen kunnen van andere bedrijven zijn, maar wij geloven dat het om de inhoud gaat en vinden het zonde om goede dozen niet nog een keer te gebruiken.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 
(Bestellingen na 2-12-19)
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van retourneren komen voor rekening van de klant. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


(Bestellingen voor 2-12-19)
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Voor de retour kosten van u thuis naar ons magazijn vragen wij een bijdrage van 5,00 per pakket, uitzonderingen hierop zijn speciale verzendingen zoals meubels (een overzicht kan opgevraagd worden). De kosten van retourneren komen voor rekening van de klant. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
(Bestellingen voor 2-12-19)
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel dient u zelf de eigen bijdrage van 5,00 te betalen voor het terugzenden van het product.
 
(Bestellingen na 2-12-19)
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel dient u zelf de eigen bijdrage te betalen voor het terugzenden van het product.
 
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.