Geboortelijst

Stap 1: Maak een lijst

Stap 1: Maak je geboortelijst.

Maak een winkelwagen, lijst of screenshot van de producten die je graag op je geboortelijst wilt hebben, er is geen minimale waarde.

Stuur deze naar ons, [email protected] en wij gaan voor je aan de slag!

Stap 2: Wij maken een pagina voor je

Stap 2: Een eigen pagina

Wij maken een pagina voor je aan, waarin alle producten terug te vinden zijn die jullie hebben uitgekozen.
 
Wordt er iets van verkocht, dan raakt deze uitverkocht op de pagina en zal daarom niet dubbel gekocht kunnen worden (tenzij dit uiteraard wel gewenst is).
 
Stap 3: Reserveer je favorieten

3. Reserveer je favorieten

Je bent niet verplicht de producten die niet als cadeau worden gekocht, zelf te kopen. Producten worden daarom niet gereserveerd voor jou en kunnen uitverkocht raken!

Wil je zeker zijn dat je een product aan kan schaffen? Dan dien je deze te reserveren. Gereserveerde producten dienen bij het sluiten van de lijst wel afgenomen te worden.

Vanaf het moment dat jullie dit willen komt je lijst online. Deze is uiteraard aan te passen door ons ([email protected]) een berichtje te sturen.

Producten die je reserveert kunnen over het algemeen niet verwijderd worden.

Stap 4: Krijg cadeautjes!

Stap 4: De producten worden gekocht!

Vrienden, familie, maar ook jullie zelf kunnen via de lijst producten kopen die vervolgens worden geleverd zoals we hebben afgesproken. 
Zo kunnen wij bijvoorbeeld 1x per 14 dagen de aangekochte producten gratis naar jullie versturen!
 
De lijst sluiten
Stap 5: De geboortelijst sluiten
 
Is alle kraamvisite geweest en verwacht je geen cadeau`s meer? Producten die nog niet aangekocht zijn en niet gereserveerd zijn hoeven niet afgenomen te worden. Producten die je wel gereserveerd had, dienen nog wel aangeschaft te worden. 
 
Is er meer dan €300,- besteed aan de cadeau`s? Dan krijg je van ons een kortingsbon ter waarde van 10% over dit bedrag! Deze is 2 jaar geldig.
 
Verzamel al je favoriete items en maak een geboortelijst!