Over ons

 

Eco Baby & Kinder Lifestyle Store


Mini Norden helpt je op weg naar een ecofriendly, bewuste levensstijl voor jou & je baby.
We verzamelen de mooiste items van duurzame merken voor een prachtige duurzame babykamer en een gezonde, veilige start voor je kleintje.
We houden van mooie producten, met een goed verhaal. Duurzaamheid in een hip jasje dus.
 
Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent beginnen de zorg én de zorgen voor je kindje. Het is dan vast ook even schrikken als je erachter komt dat in veel gangbare babyproducten veel gevaarlijke stoffen zitten die helemaal niet zo veilig zijn als je mag verwachten. Denk maar eens aan ftalaten, parabenen en vluchtende organische stoffen (VOS). Van badolie tot het matrasje waar je kindje op slaapt. Er zijn gelukkig al véél veilige alternatieven op de markt, maar het kost veel tijd om deze bij elkaar te zoeken, zeker als je een moderne smaak hebt. Wij zijn er om jou te helpen.
 


Onze voorliefde voor interieur, minimalisme, de natuur en uiteraard onze kinderen hebben voor een streng geselecteerd assortiment gezorgd om alleen het beste aan te bieden voor jou en je baby. Je vind bij ons inspiratie, informatie, en je mag kritische vragen stellen! Wij zijn er voor jou, dus laat het weten als we je ergens me kunnen helpen!
 

Ons assortiment

Mini Norden bestaat nu een jaar, en met vallen en opstaan leren we gaandeweg hoe is het om een webshop te runnen. De eisen waar onze merken aan moeten voldoen waren vanaf het begin al duidelijk.

 • Stijlvol / Hip
  De producten in ons assortiment moeten passen in een moderne levensstijl. Het uiterlijk van een product is net zo bepalend als alle andere eisen of het wel of niet in ons assortiment komt. 
 • Duurzaam
  We stellen hoge eisen aan de kwaliteit. Het product moet lang mee kunnen gaan. Ook in het ontwerp van een product wordt daar rekening mee gehouden. Tijdloze producten, geschikt om door te geven aan een volgend kindje.
 • Ecofriendly
  Natuurlijke materialen, zonder gebruik van gifstoffen (100% biologisch katoen). Een duurzaam productieproces
 • Veilig
  Het zou een standaard eis van elk product voor kinderen (en volwassenen) moeten zijn, veilig. Geen giftige stoffen zoals VOS, pesticiden, ftalalten in onze producten.
 • Fair Trade
  Producten moeten eerlijk tot stand zijn gekomen. Een veilige werkomgeving onder goede arbeidsvoorwaarden.