Knuffeldoek PaciPixy

€23,95
2 Op voorraad
Artikelcode NA50591
Het knuffeldoekje voor de fopspenen van Natursutten

De Natursutten PaciPixy® is een veilig zacht knuffeldoekje en een lief vriendje om mee te spelen of voor onderweg. PaciPixy®'s armen hebben knopen die gemakkelijk zijn vast te pakken en ook heerlijk zijn om op te sabbelen. De flexibele ring van de Natursutten speen kan eenvoudig over PaciPixy®'s arm worden getrokken, zonder clips of drukkers, zodat het speentje een veilige en zachte toevoeging is; makkelijk vast te houden en eenvoudig om te vinden.

Dit speeltje heeft een dubbele functie als knuffeldoekje en fopspeenhouder. PaciPixy® helpt zelfs de kleinste baby's om hun speentje vast te houden, zonder iets te moeten vastmaken aan hun kleding. Ook als je kindje te groot is geworden voor een speentje blijft PaciPixy® een zacht en troostend vriendje.

De naam PaciPixy® is een samentrekking van Pacifier (Fopspeen) en Pixie (Elfje). "We imagine it to be a fairy creature in the world of pacifiers – A mix of pacifier and a pixie fairy". Dit SpeenElfje zal snel het favoriete vriendje van je kindje worden!

Gemaakt van 100% biologisch GOTS gecertificeerde katoen
Kan gewassen worden in de wasmachine op 30℃
Gemaakt in Europa.
Exclusief speen

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen