Overslagromper | Kimono romper Beige Speckled

€29,95 €19,95
Niet op voorraad
Een overslagromper heeft als voordeel dat het niet over het hoofdje van de baby hoeft. Fijne zachte stof van biologisch katoen in prachtige kleuren van Susukoshi.

Een overslagromper heeft als voordeel dat het niet over het hoofdje van de baby hoeft. Door de elastische stof kan je de romper ook over het hoofdje van je kindje aan doen als dit makkelijker is. Fijne zachte stof van biologisch katoen in prachtige kleuren van Susukoshi.

Heb je de broekjes van Susukoshi al gezien om te combineren? De kleuren passen erg mooi bij elkaar. Bekijk ze hier.

Ook de flutter suits zijn erg leuk! Deze hebben een leuk detail aan de mouwen, vooral geliefd voor meisjes. 

Maten: Ik bied de rompers aan in de maten New born, 0-3 maanden, 3-6 maanden en 6-12 maanden.
De new born maat is bijna net zo lang als de 0-3 maanden, maar valt een stuk smaller. Verwacht je een kleinere baby, dan valt deze maat al vanaf de geboorte mooi. Vind je een beetje oversized om het lijfje niet erg, dan raad ik een 0-3 maanden aan zodat je er langer plezier van hebt. 

Fabric composition: 95%  organic cotton, 5% elastane w/ organic dye.

Designed in Australia, Ethically made in China.

Care instruction: MACHINE COLD WASH. DELICATE CYCLE. DO NOT DRY CLEAN. DO NOT BLEACH. TUMBLE DRY LOW.

*Houdt er rekening mee dat kleuren op je scherm kunnen verschillen met de kleuren in het echt door belichting tijdens het maken van de foto`s of door de weergave van de monitor.
Bij twijfel over een kleur mag je me altijd een berichtje sturen en dan probeer ik je zo goed mogelijk te helpen. - [email protected]

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen