Mini Library Vertical Walnut | Oeuf NY - Copy

€595,00
100 Op voorraad
De Mini Library van Oeuf is één van mijn favoriete items in de shop. Niet alleen is het een prachtige kast, waar je de mooiste baby- en kinderspullen in tentoon kan stellen, maar is de kast ook nog eens duurzaam in gebruik want hij gaat járen mee. Let
Levertijd: Op afspraak

De Oeuf Mini Library, een smalle boeken kast met een speels design voor de kinderkamer.

De mini library is een speelse boekenkast en is hét item van Oeuf dat mijn aandacht heeft getrokken. Hoewel ik alle designs van Oeuf kan waarderen is dit toch wel mijn favoriet.
 
Deze lange smalle kast is perfect voor elke kamer, groot of klein. Met de speelse indeling van planken en 2 kastjes heb je genoeg ruimte om de mooiste items van je kleintje te showen. Van de eerste schoentjes tot aan boeken, speelgoed en lego bouwwerken en zelfs studieboeken kunnen een mooie plek krijgen in deze kast.  
 
De kast is gemaakt van berken multiplex en eco-mdf. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen, een stevige constructie en een speelse maar strakke uitstraling, gaat deze kast jaren mee.  
 
Oeuf heeft een duurzaam productieproces. De meubels worden in europa geproduceerd onder FSC eisen. FSC staat voor het tegen gaan van ontbossing en verantwoord bosbeheer. Uiteraard zijn er geen giftige stoffen gebruikt bij de afwerking van het product. De materialen gebruikt voor de afwerking van dit product zijn namelijk allemaal niet giftig, op water basis en vrij van VOC. 
 
Om het veilig te houden en ervoor te zorgen dat de kast niet omvalt als er bijvoorbeeld een kindje in klimt, worden er beugels bij geleverd om de kast aan de muur te bevestigen. Dit is erg belangrijk en controleer dan ook goed of de kast stevig vast staat aan de muur om de kinderkamer veilig te houden. 
 
De kast wordt in delen geleverd en moet dus nog zelf in elkaar gezet worden. Dit is gemakkelijk zelf te doen, maar het is ook een mogelijkheid dat wij dit voor je doen. Kies dan voor de montage optie bij het bestellen.
 
Levering gaat op afspraak. Levering in België en delen van Duitsland is ook mogelijk, maar daar wordt een extra bedrag voor gerekend. 
 
 
De afmetingen van de Oeuf Mini Library vind je hieronder op de afbeelding.
Afmetingen Vertical Mini Library Oeuf
Heb je wat meer ruimte in de kamer waar je de Mini Library boekenkast van Oeuf gaat plaatsten, wellicht is de bredere versie dan ook een optie. Bekijk deze hier. En misschien vind je de andere producten van Oeuf ook wel leuk, alle producten van Oeuf vind je hier
 
 
De mini library is oprecht één van mijn favoriete items uit de shop. Benieuwd naar mijn andere favoriete producten? Blog: De favoriete producten van Stephanie
 
 
 
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen