Zip Growsuit | Periwinkle

€37,50 €19,95
2 Op voorraad
De zip Growsuit van Susukoshi heeft een aansluitende fit en bedekt de voetjes. Het is gemakkelijk en snel aan- en uit te trekken bij je baby met een dubbel deelbare rits.
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een ritspakje van een fijne zachte stof.

De zip Growsuit van Susukoshi heeft een aansluitende fit en bedekt de voetjes. Het is gemakkelijk en snel aan- en uit te trekken bij je baby met een dubbel deelbare rits. Het materiaal is licht en zacht en kan zowel in de zomer als winter gedragen worden. 

Zip zip zip... Kleed je baby in deze super stretchy en comfy Growsuit van Susukoshi, zo snel al 1,2,3. Zip aan, zip uit. Rits van boven naar beneden of van beneden naar boven.
Comfortabel voor je mini, lekker praktisch voor papa en mama!

Alle maten hebben wantjes die je om kan slaan. De New born en 0-3 maanden hebben voetjes met anti-slip stipjes aan de onderkant.

Alle kleuren Zip Growsuit: Leaf, Tan, Periwinkle, Mushroom speckled, Beige speckled, Ginger speckled.

Maten: Ik bied de Growsuits aan in de maten New born en 0-3 maanden. Verwacht je een kleinere baby, dan valt deze maat al vanaf de geboorte mooi. Vind je een beetje oversized om het lijfje niet erg, dan raad ik een 0-3 maanden aan zodat je er langer plezier van hebt. 

Growsuit newborn (kleur: Mushroom Spickled) Growsuit newborn (kleur: Mushroom Spickled)
Growsuit Growsuit newborn
Growsuit 0-3 maanden (kleur: Leaf) Growsuit 0-3 maanden (kleur: Leaf)
Growsuit leaf growsuit mushroom

Fabric composition: 95% organic cotton, 5% elastane w/ organic dye.

Designed in Australia, Ethically made in China.

Care instruction: MACHINE COLD WASH. DELICATE CYCLE. DO NOT DRY CLEAN. DO NOT BLEACH. TUMBLE DRY LOW.

*Houdt er rekening mee dat kleuren op je scherm kunnen verschillen met de kleuren in het echt door belichting tijdens het maken van de foto`s of door de weergave van de monitor.
Bij twijfel over een kleur mag je me altijd een berichtje sturen en dan probeer ik je zo goed mogelijk te helpen. - [email protected]

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen