Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,00 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

België
€ 5,00 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Duitsland
€6,00 voor bestellingen onder de €100,-
Gratis voor bestellingen vanaf €100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
Levering naar België & Duitsland duurt 1-2 werkdagen. 

U ontvangt altijd een Track and Trace code van de bezorgdienst van uw pakket. Een brievenbuspakket heeft ook een Track and Trace code. Mocht u een erg klein product besteld hebben, verzenden wij dit met brievenbus post zonder Track and Trace.  

We deliver World Wide, just send a mail!

Bestellingen worden altijd verzonden in een verpakking die het product het beste beschermd. Bij sommige producten is dit in de doos zelf, zoals bij de Snuzpod. 

De meeste producten proberen wij zoveel mogelijk met gerecycled materiaal te verzenden. Ook eventueel gebruikt plastic in een doos is hergebruikt.