Born Copenhagen

BORN Copenhagen is een Deens design merk uit Kopenhagen. Alle producten zijn ontworpen met hun eigen kinderen in gedachten. " We know that it is the little details that make all the difference, and when you see our products you will know just what we mean by that." 
 
Niet alleen het design, maar ook een duurzaam productieproces zijn erg belangrijk. Onze kinderen moeten opgroeien in een veilige, mooi wereld en daarom werken ze alleen met GOTS gecertificieerd katoen, GOTS gecertificeerde bedrijven. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen in het productieproces, van waar het katoen groeit en de naaisters die de producten maken. Ook eerlijke handel, met eerlijke prijzen maken dit één van onze favoriete merken in ons assortiment.  "because in the end we will know that our design comes to life by people who also care and who take pride in their craftsmanship."
 
Het meest populair item van dit prachtige merk is ongetwijfeld het babynestje. Maar hiernaast hebben ze ook prachtig bedlinnen, bedbumpers, voedingskussens en accessoires.
Sorteren op:
Sorteren op: