De favoriete producten van Stephanie

Graag deel ik in deze blog mijn all time favorites met jullie. Natuurlijk is de shop een verzameling van favoriete merken met producten die ik allemaal mooi vind. Maar hierbij mijn selectie van producten die ik toch echt nóg fijner vind.
 

Nyla aankleedmand

De aankleedmanden van Olli Ella 

Nog steeds ben ik zo blij dat ik de aankleedmanden van Olli Ella mag verkopen in de shop. Hoewel het merk Olli Ella en hun aanbod aan producten maar blijft groeien, is dit nog steeds mijn favoriete item van dit leuke merk. De aankleedmanden voegen echt iets toe aan de babykamer en daarnaast zijn ze duurzamer dan de gangbare aankleedkussens. 

Ik vind zowel de Reva aankleedmand als de Nyla aankleedmand erg mooi. Voor onze dochter had ik de Reva mand, voor onze zoon de Nyla mand (voordeel van een eigen shop ;)). De reva is wat strakker en zal daarom in sommige kamers mooier staan dan de Nyla en vice versa. Een lichte voorkeur gaat wel naar de Nyla mand, omdat deze 100% natuurlijk is (De Reva heeft de witte plastic afwerking). Nyla aankleedmand

Weten welke mand geschikt is voor jouw duurzame babykamer? 
Lees onze blog Keuze hulp aankleedmanden

Natursutten Natuurrubberen fopspeen

Natursutten speen

Een speen gemaakt van 100% natuurrubber, do I need to say more? 
Geen plastic schildje, de spenen zijn in één stuk gegoten en hebben dus geen gaatjes o.i.d. en zijn daarom gemakkelijk schoon te maken. 
Ik vind het een prettig idee dat een baby niet in contact komt met plastic en ik vind het een voordeel dat het schild van de speen daardoor buigzaam is. Zo hebben we beide geen hard schildje dat in onze huid duwt als de baby bij mij ligt of in de draagdoek zit. Natursutten fopspenen
Lees hier onze blog over Natursutten.
Brands we Love | Natursutten

De boekenkast van Oeuf

Mini Library Oeuf

De mini Library van Oeuf, kijk dan hoe mooi!
Ik vind dit echt een pareltje en dat het van een bedrijf komt dat duurzaamheid erg belangrijk vindt is helemaal fijn!
De kast heeft een speelse uitstraling en door de open vakken kan je het helemaal naar wens en stijl inrichten. 
Met wat mooie boeken, neutraal of juist gekleurd speelgoed maak je de kast helemaal eigen. Wordt je kindje groter kan baby speelgoed plaats maken voor poppen, auto`s en zelfs daarna nog voor schoolboeken. Mini Library Vertical
 

Susukoshi rompers

Wat een genot toen ik eindelijk de rompers van Susukoshi bij mijn eigen baby aan kon trekken. Zo zacht en die kleuren, zo mooi! 
De kleding van Susukoshi, gemaakt van biologisch katoen is wat elastisch waardoor het aan- en uitkleden gemakkelijk gaat en het heeft een mooie pasvorm. 
De kimono rompers kunnen helemaal open, waardoor je de romper niet over het hoofdje van je baby aan hoeft te trekken, wel zo fijn!
En ja, nogmaals, die kleuren...
 
 
George in zijn wipper

Charlie Crane Wipstoel

Niet alleen is deze wipper heel mooi, ik vond het ook ontzettend fijn om te hebben. Oké, ik heb dus geen box of andere plek voor ons mannetje en met 3 andere jonge kids vond ik een eigen plekje voor hem, die ik gemakkelijk kon verplaatsen wel erg makkelijk. Ik neem de wipper mee de badkamer in, de keuken en gewoon naast de bank in de woonkamer. Daarnaast vind ik het ontwerp ook erg mooi. Wij hebben de witte versie en deze past perfect in ons interieur. Ik houd niet van veel kleuren en ook niet van een interieur vol met kinderspullen. De wipper van Charlie Crane vind ik juist een toevoeging aan het interieur en ga ik straks weer missen als ons mannetje eruit is gegroeid.


Bekijk alle wippers die we op voorraad hebben.

 
Stephanie
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter