Speenfles 325ml - RVS

€18,50
2 Op voorraad
Artikelcode S325rvs

Hét flesje zonder plastic.

Geen enkel onderdeel van de Pura fles is gemaakt van plastic. De fles is veilig, milieuvriendelijk en daarbij erg praktisch. De fles is zo ontworpen dat het kan meegroeien met het kindje. Van speenfles, naar tuitbeker e

De Pura accesoires zijn gemaakt van 100% medische (voedsel veilig) siliconen.
Pura speenflessen worden geleverd met een natuurlijk beluchtende speen. Dit gepatenteerde anti-koliek systeem zorgt voor een continue druk en voorkomt lucht inname tijdens het drinken om darmkrampjes te voorkomen. De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te bootsen, dit wordt onder andere gedaan doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten.

Alle Pura speenflessen worden geleverd een reisdop en een silicone sleeve. De 150ml fles wordt geleverd met een slow-flow speen, de 325ml fles wordt geleverd met medium-flow speen.

De fles kan gebruikt worden om melk mee in te vriezen. Gebruik dan de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Draai de dop niet te vast en doe de fles niet te vol. Als je de fles te vol doet, kan deze vervormen. Dit komt doordat de vloeistof uitzet als ze bevriest. (Niet meer dan 120 ml in de 150 ml fles)

Let op, de reisdop zorgt niet voor 100% lekdichtheid, fles rechtop houden of gebruik de afsluitdisk.

Pura fles 325ml

- Incl. Sleeve
- Incl. Reisdop
- Totale capaciteit tot 325 ml
- Interne volume markering tot 250 ml
- Afmeting: 5,7 x 22 cm
- Gewicht: 182 gr

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen