1st Play Baby Gym - Rose

€80,00 €59,00
1 Op voorraad
Artikelcode LL003
Rekken, strekken, grijpen en ontdekken. Dat lukt wel met een playgym van Loullou!

Met een mooi en aantrekkelijk uiterlijk is de 1st Play een babygym die je niet op wilt ruimen. 1st Play is mooi Deens design en past perfect in een modern interieur.

1st Play laat de fantastie van je kleintje ontwaken en stimuleert de wil om te ontdekken. Hang de favoriete speeltjes van je baby in de balk en laat ze hun coordinatie ontwikkelen. 1st Play stimuleert de zintuigen, het is zacht en warm om aan te raken, het trekt hun aandacht met zachte natuurlijke kleuren en het prikkelt hun neusjes met de geur van hout.

1st play is gemaakt van 12mm berken multiplex, afkomstig van FSC gecertificeerde bossen. Het is niet vergiftigd met giftige verf of vernis. Allen natuurlijke eco-vriendelijke verf voor de kleur en bijenwas voor een zachte afwerking. Er zijn geen onnatuurlijke materialen toegevoegd en er zijn geen storende geluiden of lichtjes die je baby verwarren.

1st Play is verkrijgbaar met 4 verschillende kleuren wiggen, roze, blauw, grijs of naturel. De 1st Play is gemakkelijk op te zetten zonder gebruik van schroeven of lijm. Het klikt als het ware in elkaar. Plaats de balk tussen de twee houders, let op dat de gaten naar beneden wijzen. Gebruik de twee gekleurde wiggen om de babygym bij elkaar te houden. Geef de wig een tikje om zeker te zijn dat de playgym goed staat.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen